Celebfigyelő

2023.11.30. 12:56

Ördög Nórával mosolyog ránk Zsikó Zsuzsa

Zsikó Zsuzsanna alsónyéki népdalénekes szívesen emlékezik Facebookján Ördög Nóra tévéssel töltött közös idejére. Egy fellépésen találkoztak, ahol a Zsikó Zenekar az est vendége volt, Ördög Nóra pedig a műsorvezető. A több éves fotót tette közzé rajongóinak és követőinek.

Brunner Mónika
Zsikó Zsuzsanna és Ördög Nóra 
Forrás: Facebook

"Hamarosan kezdünk" – osztotta meg 2018-as fotóemlékét a Facebookján Zsikó Zsuzsanna  Junior Prima díjas népi énekes. A fénykép a budapesti Várkert Bazárban készült, amelyen Ördög Nóra szintén Junior Prima díjas műsorvezető-szerkesztő-újságíróval látható, aki egyben a TV2 csatorna arca is. Együtt mosolyognak a fotón. 

Rákeresve Zsikó Zsuzsanna 2018-as Facebook posztjaira már meg is van a válasz, hogy milyen apropóból találkoztak.

Zsikó Zsuzsanna sminkcuccai Ördög Nórával való találkozásának estéjén
Forrás: Facebook

Íme a népi énekes akkori bejegyzése:

"A szokásos öltözői hangulat. Hamarosan a gyönyörű Várkert Bazárban muzsikálunk a Zsikó Zenekarral. Fellép még Berecz István, Bajusz Panna és Sándor Zsigmond, Szentendre Táncegyüttes, Virtuózok, Myrtill és Zenekara. Az est műsorvezetője; Ördög Nóra. Würth 30. jubileum" – írta. 

Ezen bejegyzéséhez is mellékelt fényképet, amelyen többek között sminkecsetjei, parfümje, rúzsa, pirosítója és még a hajdísze is látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!