Celebfigyelő

2023.12.09. 12:57

Vásáry André Pakson ünnepli az adventet

Vásáry André férfi szoprán énekes, három arany és egy platina lemez büszke tulajdonosa is ott lesz Pakson, az Atom téren, amikor meggyújtják a második adventi gyertyát. Este fél hattól ad koncertet december tizedikén, hogy az égig is felérő magas hangjával elkápráztassa a közönséget.

Brunner Mónika

Vásáry André énekes Pakson az Atom téren lép fel

Forrás: MW

Fotó: Máté Krisztián

A legmagasabb hangok hallhatók majd vasárnap, amelyek betöltik majd a teljes Atom teret. A tervek szerint Pakson december tizedikén vasárnap Szántó Zoltán paksi alpolgármester gyújtja meg a második adventi gyertyát kora este öt órakor.

A gyertyagyújtás előtt Kovácsovics Fruzsina énekesnő lép a színpadra délután négy órakor, a gyertyagyújtás után, kora este fél hattól Vásáry André ad koncertet, hogy az égig is felérő magas hangjával elkápráztassa a közönséget.  

Vásáry André, a honlapján található információk szerint annak idején az Amerikai Egyesült Államokbeli Bostonban képezte magát, valamint megnyerte a Miskolci Operaversenyt, és döntősként szerepelt a Római Nemzetközi Énekversenyen is. A Vatikáni Televízió is közvetítette versenyprogramjának előadását, amelyet százhatvanmillió néző látott.

Számos művészi területen csillogtatja képességeit, például 2019-ben a Vásáry André Produkció állította színpadra Siófokon W. A. Mozart: Figaro házassága című operájának koncertszerű változatát, amelyben producerként, rendezőként működött közre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!