Celebfigyelő

2024.01.13. 10:56

A szekszárdi gazdag Kalmár Paulináékat visszavárják a tévénézők

Karácsony előtt véget ért a Város királynői - The Real Housewives of Budapest című RTL -es műsor, főszerepben a szekszárdi gazdag Kalmár Paulinával és édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával. A nézők visszavárják őket.

Brunner Mónika

Fotó: RTL Klub. A szekszárdi gazdag Kalmár Paulina elbúcsúzott a nézőktől .

A szekszárdi gazdag Kalmár Paulina közvetlenül karácsony előtt búcsúzkodott rajongóitól a Város Királynői - The Real Housewives of Budapest hivatalos Facebook oldalán.

A nézők visszavárják őket, volt aki azt írta, kár, hogy vége a műsornak, egy másik tévénéző arról számolt be, hogy minden este nézte a műsort, ami nagyon fog számára hiányozni. Arról is írtak a nézők, hogy remélik, jövőre, 2024-ben lesz folytatás.  

Íme Kalmár Paulina búcsúsorai: 

"Köszönöm a kedves szavakat, hozzászólásokat és azt, hogy mindennap kitartóan néztétek a műsorokat. Voltak vicces, unalmas, megható, drámai, bicskanyitogató pillanatok de remélem, hogy összességében szórakoztató volt! (A kommentek is eléggé változatosak voltak, volt pozitív, negatív, megható és persze bicskanyitogató is). Imádlak titeket és az összes véleményeiteket! " – írta a nézőknek a fiatalabb Paulina, kellemes ünnepeket, boldog új évet is kívánt nekik, valamint azt, hogy 2024-ben újra együtt lehessenek a social medián jóban-rosszban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!