Celebfigyelő

2024.01.24. 15:00

Köllő Babett lánya Amerikában akar tanulni

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a TV2 Mokka vendége volt, és gyermekével való kapcsolatáról mesélt. Rajongásig szereti tizenhárom éves lányát, akit nagyon vonz Amerika, üzleti ismereteket szeretne tanulni.

Brunner Mónika
Köllő Babett lányával való kapcsolatáról mesélt
Forrás: Facebook /Köllő Babett

Köllő Babett a műsorban elmesélte, hogy ritkán oszt meg a képet a lányáról, mert mindenben a középutat szereti. A lányát rajongásig szereti.

Azt is elárulta, hogy Millának már most vannak tervei a jövőt illetően, ugyanis üzleti ismereteket szeretne tanulni külföldön, nagyon vonzza Amerika.

Erről így vallott a műsorban Köllő Babett:

Erre viszont teljesen jó, hogy anyu meg öcsém Los Angelesben élnek, ugye ők kettős állampolgárok. Azt már egyszer meséltem, hogy beadtuk mi is a zöldkártyára a papírjainkat családegyesítés jogcímén. Tehát, ha ő főiskolán vagy egyetemen szeretne tanulni, nyilván a zöldkártyával sokkal egyszerűbb lesz, és az idő alatt meg is tudja csinálni az állampolgársági vizsgáját

 – mondta a műsorban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!