Celebfigyelő

2024.02.19. 15:31

Rákay Philipet és családját halálosan megfenyegették

Rákay Philip szekszárdi származású televíziós személyiség exkluzív interjúban mondta el, hogy több mint három évtizede kezdett televíziózni, azóta közszereplő, ám a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni. Leginkább ahhoz nem, hogy a gyerekeit vagy a feleségét bántják.

Brunner Mónika

Rákay Philip feleségével Wieber Orsolyával a gyerekeiket védik

Fotó: Knap Zoltán

Rákay Philip, akinek Most vagy soha! című, a Márciusi Ifjak egy napjáról szóló filmje március tizennegyedikén kerül a mozikba, a  Facebook oldalán így harangozta be a beszélgetést: 

"Őszintén a Most vagy soha! kulisszatitkairól, politikáról, beteg művészek lázálmairól, a "függetlenobjektív" hazugságról, és halálos fenyegetésekről. A Századvég  YouTube csatornáján Andor Éva faggatott. Vigyázat! 1 óra 42 perces interjú, hideg élelmet bekészíteni!" – írta többek között. 

Gyerekeit, feleségét bántják 

Rákay Philip az interjúban elmondja, hogy több mint három évtizede kezdett televíziózni, azóta közszereplő, ám a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni, leginkább ahhoz nem, hogy a gyerekeit vagy a feleségét bántják. 

– Rajtam sok minden elfér, nem mondom, hogy nekem jól esik, de hogy mondjam, még csak azt sem mondom, hogy lepereg, de én ezt nagyjából viselem – tette hozzá. 

Családilag nagy árat fizettek 

Azonban ismertette, családilag nagyon nagy árat fizettek az ismertségéért, főleg az előző választások miatt. 

– Szerencsére nem úgy értve, hogy ez szétzilálta volna a családunkat, mert az is megtörténhetett volna, csak ennél jóval szorosabb szövetség a miénk. De azért azt végignézni,  hogy a gyerekeim amit kaptak, meg a feleségem, tehát a halálos fenyegetésektől a hadd ne mondjam milyen filmekbe illő jelenetekig, a bedrónozás a házunk fölé, a követése a lányomnak itt-ott, és ezeknek az olyan arzenálja, amit józan ésszel el sem tudsz képzelni – mondta az interjúkészítőnek Rákay Philip. 

Őrök álltak a házuknál 

Arról is beszélt, hogy a választások utolsó háromnegyed évében éjszakánként őrök álltak a házuknál, mert olyan fenyegetések jöttek, amiket már nem tudott lesöpörni az asztalról.

Hozzátette: a fenyegetések miatt vitték nemzetközi iskolába a gyerekeiket, mert úgy voltak vele, hogy ott kevésbé érdekes az apjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!