Celebfigyelő

2024.04.15. 19:01

Köllő Babett Alcsútdobozra tart

Köllő Babett bonyhádi származású műsorvezető, médiaszemélyiség Alcsútdobozra tart, ahol a Vál-völgyi Zsúr 8. elnevezésű ingyenes kétnapos rendezvény műsorvezetői feladatait látja el. Az eseményt május tizennyolcadikán és tizenkilencedikén tartják az Alcsúti Arborétumban.

Brunner Mónika

Köllő Babett a közösségi médiában tette közzé, hogy Dénes Tamás műsorvezetőtársával mindenkit szeretettel vár Alcsútdobozon, a Vál-völgyi Zsúron.

Köllő Babett a Tündérszépek egyik mentora. Fotó: Markovics Gábor 

„Sok fellépő neve már ismert, sok még titokban van. De akiket tudunk már, az a Valmar, T-Danny, Manuel, ByAlex, Kis Grofó, Follow the flow, Pápai Joci, Radics Gigi, Hooligans, a Neoton família sztárjai, Elefánt, Don’t stop the queen. Gyertek!" – írta Köllő Babett. 

A rendezvény honlapján szerepel, hogy a Vál-völgyi Zsúr 8., ahogy a korábbi években, úgy 2024-ben is ingyenesen látogatható bárki számára. Az Alcsúti Arborétum növényvilága megőrzésének érdekében azonban a területre tilos állatokat bevinni. 

Köllő Babett idén a Fővárosi Nagycirkuszban is műsorvezető volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!