Tündérszépek

2024.04.21. 11:30

Természetes szépségek jöttek a legutóbbi fotózásra

Három Tündérszépet is fotózhattunk pénteken, közülük ketten is részt vettek a 2021-es Tündérszépek megmérettetésén. Az idei egyik legfiatalabb jelentkezőnk is mesélt portálunknak magáról és a fotózásról.

Farkas Eszter

Fruzsi a pécsi megmérettetésen különdíjas lett

Forrás: TEOL

Nem csak a húszéveseké a világ

Kajos Fruzsina Kitti első – a 2021-es Tündérszépek megmérettetésen történt – fotózását követően kedvet kapott, hogy további szépségversenyeken is részt vegyen, ezért jelentkezett 2022-ben a Pécs Szépe versenyre, és idén újra a Tündérszépekre.

– A pécsi megmérettetésen különdíjas lettem – emlékezett vissza Fruzsina – , mondhatni kedvet kaptam a szépségversenyekhez. Simán el tudnám képzelni magam a szépségiparban, de sajnos a 160 centiméteres magasságom miatt csak mint arc vagy kézmodell. De semmilyen lehetőség elől nem zárkózom el. Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy nem csak a húszéveseké a világ, harminc pluszosan is gyönyörűek a nők.

Fruzsinak nem ismeretlen a Tündérszépek versenye
Forrás: TEOL

Fruzsi jelenleg jogásznak tanul, és egy irodában dolgozik. Elmondása szerint a fotózás miatt egy kicsit izgult, de már nagyon várta, hogy profi csapattal dolgozhasson együtt.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Négy gyermekkel is lehet esélye az embernek

Burai Boldizsárné (Judit), szintén részt vett már a korábbi Tündérszépek versenyein, a jelenlegi már a harmadik, amelyen indul. Ő is el tudja képzelni magát a szépségiparban, ezért is jelentkezett újra a versenyre, férje biztatására.

– Szeretném megmutatni, hogy négy gyermek anyukájaként is lehet esélye az embernek–  jelentette ki magabiztosan Judit. – El tudom magam képzelni a szépségiparban, mint arcmodell. A férjem, a négy pici gyermekem és a családom mindenben támogat, nagyon imádom őket.

Burainé Judit, akiről senki nem mondaná meg, hogy négy gyermekes édesanya
Forrás: TEOL

Judit korábban sárkányhajózott, és edzőteremben is sportolt, most azonban erre a kicsik miatt már nincs nagyon ideje, amit nagyon sajnál. Várja már, hogy gyermekei elég nagyok legyenek, és akár együtt is sportoljanak. Judit kiemelte, nem érzi magát kevesebbnek azért, mert négy gyermek anyukája, és az sem zavarja, hogy császármetszéssel hozta világra őket.

Nem csak szép, de főzni is tud

Orsós Elizabet az idei évben az egyik legfiatalabb jelentkezőnk, szépségversenyen még nem vett részt, de szépségét már többször is felfedezték. 

– Többször is felkértek már modellkedni, egyszer az iskolámban egy divatbemutatóra, illetve egy fotós ismerősömnek is modellt álltam már – mesélte szerényen Liza. – A szépségversenyről a rádióban hallottam, és úgy voltam vele, miért is ne próbálhatnám ki magam én is egy ilyen volumenű megmérettetésen.

Liza az egyik legfiatalabb jelentkezőnk
Forrás: TEOL

Liza nem csak szép, de főzni is tud. Szakácsként végzett Tamásiban, a Vályiban, jelenleg pedig pincérnek tanul Dombóváron. Liza tökéletes alakját hobbijának is köszönheti, ugyanis focizni szokott. Az első profi fotózását nagyon élvezte, és természetesen szívesen továbbjutna az országos fordulóba ő is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!