Celebfigyelő

2024.05.19. 08:34

Magna Cum Laude: Köszönet Szekszárd!

A Magna Cum Laude zenekar a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 programsorozat egyik kiemelt fellépője volt, a Béla király téren nagy tömeg fogadta őket. A huszonötéves együttes a közösségi médiában mondott köszönetet Szekszárdnak.

Brunner Mónika

Nagy sikerű koncertet adott a Magna Cum Laude a szekszárdi fesztiválon (Fotó: Magna Cum Laude/Facebook)

Nagy sikerű koncertet adott Magna Cum Laude a Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválon. A zenekar péntek este lépett a Béla király tér szabadtéri színpadára.

Mező Misi énekes így köszöntötte a szekszárdi közönséget: 

Mi vagyunk a Magna Cum Laude zenekar, még mindig, huszonöt év után is, és hát a Jóistenre bízzuk, hogy még meddig. Mindenki érezze nagyon jól magát. Ha olyan jól fogja magát érezni a tisztelt nagyérdemű ott lent a színpad előtt, mint ahogy mi itt fönt a színpadon, semmi probléma nem érhet bennünket. Dobjuk le a cipőt, vegyük le az álarcokat, és próbáljunk meg úgy élni, ahogy mi szeretnénk, ne úgy, ahogy mások.

Köszönetet mondtak 

Óriási tömeg előtt játszották el a dalaikat. Közös fotót is készítettek a szekszárdi közönséggel, a fénykép péntek este fél tíz után néhány perccel került fel a zenekar Facebook oldalára: 

"Köszönet Szekszárd!" – írták csupa nagybetűvel a fotóhoz. 

A képhez sorra érkeznek a gratuláló üzenetek például Szekszárdról, Dunaföldvárról, Tolnáról, Döbröközről, Váraljáról.  "Nagyon szuper buli volt, köszönjük szépen!" – írta egyik rajongójuk. Egy másik így fogalmazott: Köszönet. Szuper volt, mint mindig". 

Az egyik legnagyobb közönségkedvenc 

A Babits Mihály Kulturális Központ tájékoztatása szerint a Magna Cum Laude rengeteg nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönségkedvenc bulibanda. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!