Celebfigyelő

2024.06.11. 13:35

Budavári Fülöp sminkeli magát

Budavári Fülöp szekszárdi származású influencer tovább sminkeli magát a közösségi médiás videóiban: emeli-göndöríti szempilláit, szemöldökét hangsúlyozza, korrektorral emeli ki arcát, pirosítót használ, a száját rúzsozza. Budavári Fülöp sminkelni is tanít.

Brunner Mónika

Bár a férfiak sminkdivatja már régóta trendi, azért még 2024-ben sem a hétköznapok része. Budavári Fülöp Amerikában építi karrierjét, az amerikai szórakoztatóiparban tör előre, és bátran használja azokat a lehetőségeket, amelyek egyáltalán nem idegenek a Hollywood-közeli emberek számára. 

Budavári Fülöp sminkeli magát
Budavári Fülöp sminkeli magát, sőt, sminkdivatra is tanít. Fotó: Mediaworks

Budavári Fülöp sminkelni okít 

Budavári Fülöp azonban nem idén kezdte magát sminkelni, régebbről is vannak sminkbemutató videói

Az egyik sminkes videójában elmondja, hogy a trükk az, hogy vazelinnal keni be a szemöldökét és szempilláit. Mindkettő sötétebb lesz, a szemöldöke pedig úgymond pluszban „lelaminálódik”.

„A számra szoktam rakni vagy valami tök egyszerű ajakápolót, amitől ilyen puhább lesz, vagy nem lesz ilyen kiszáradt” – tette hozzá Budavári Fülöp a videóban, aki beszél a korrektor típusokról is, van, amit éjszakára tesz fel magára, mert leszárítja a pattanásokat, és a rúzsokról és más sminktermékekről is szót ejt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!