Celebfigyelő

2024.06.02. 13:06

Rádió: interjú a vérnagykövettel

Rádióinterjút készített Abaházi Csaba, szekszárdi származású műsorvezető-rocker a Retro Rádióban a vér nagykövetével, Szabó Sipos Barnabás színművésszel, az Országos Vérellátó Szolgálat kommunikációs munkatársával. Szabó Sipos beszélt vérnagyköveti szerepéről a rádióban.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba és Szabó Sipos Barnabás

Fotó: Facebook

Szabó Sipos Barnabás a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában mesélt az Országos Vérellátó Szolgálatban betöltött arculati- kommunikáció munkatársi feladatáról. Mint ismert, Szabó Sipos Barnabás a Vészhelyzet című amerikai kórházi játékfilmsorozat Doug Ross doktorának hangja, akit George Clooney amerikai színész formált meg a tévévásznon. Szabó Sipost most Abaházi Csaba faggatta. 

vér vérnagykövet abaházi csaba szabó sipos barnabás országos vérellátó szolgálat rádió
Retro rádió: Abaházi Csaba és Szabó Sipos Barnabás a véradás fontosságáról beszélgetett
Fotó: Facebook

Rádió: a vérnagykövet beszél

Szabó Sipos Barnabás elmesélte, hogy évekkel ezelőtt Aranyosi Péter Karinthy-gyűrűs magyar humorista kollégájától örökölte a vér nagyköveti feladatokat, ami valójában azt jelenti, hogy az élet bármely területén a véradás ügyét kell szolgálni. 

– Egyrészt adódott abból, hogy itt nyilván kommunikációs munkatársként ugyanezt fogom csinálni. Ráadásul az volt az érdekessége, hogy nekem van egy piros farmerdzseki, és a Péter bejött, és ugyanebben volt – emlékezett Szabó Sipos Barnabás a hivatalos átadó ünnepségre, amikor átvette kollégájától a vérnagyköveti feladatokat. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!