nagycsaládosok napja

2018.08.05. 18:10

Évről évre nő a jelentkezők száma

Ihárosi Ibolya

Fotó: Gottvald Károly

Ötödik alkalommal szervezete meg a város a nagycsaládosok napját, amikor egy évben egyszer az élményfürdőben vendégül látják őket, mondta el Ács Rezső a helyszínen. A polgármester ugyanis a nap elején személyesen adta át a legalább három gyermekkel érkezőnek a karszalagot, amellyel a fürdő valamennyi szolgáltatását díjtalanul vehették igénybe. Ezen kívül minden családtag kapott egy étel és egy ital jegyet, amelyeket egy lángosra vagy két palacsintára, illetve egy üdítőre, felnőttek esetében sörre lehetett beváltani.

Ezzel tíz-tizenötezer forint értékű ajándékot kapott a várostól egy átlagos család. Évről évre nő a jelentkezők száma, az idén sikerült csúcsot dönteni, kilencvenöt család regisztrált előzetesen, mondta el a polgármester. A legnagyobb egy huszonegy tagot számláló család volt. A tapasztalatok szerint az előző években az érdeklődők fele délelőtt, a másik fele délután jött a strandra. Az idén azonban, nyilván a nagy meleg miatt, sokan már tíz 10 óra előtt megérkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában