fotópályázat

2020.05.13. 21:00

Itt az esély, nyerni lehet a túrázások emlékeivel

Fotópályázatot hirdetett a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság.

Hanol Erzsébet

Arra buzdítják a fotózni szerető természetjárókat, hogy maradjanak otthon, és tekintsék át fotóarchívumukat, válasszák ki a kedvenc felvételüket, és nevezzék azt a kiírásra. Életkori és lakóhelyi megkötés nincs, de kikötés, hogy kizárólag Magyarországon készül felvétellel lehet nevezni. Minden pályázó egy képet adhat be, amelynek témája a természet legyen, ezen belül lehet tájkép, növény- vagy állatfelvétel, makrofotó, a túrázás élményének megörökítése.

A fotókat a [email protected] címre várják 2020. május 15-ig, majd a képeket a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Facebook-oldalára töltik fel, mégpedig a Föld Napja fotópályázat elnevezésű albumba.

A szakmai zsűri döntése és a közönségszavazás alapján találnak majd gazdára a díjak, amelyeket postai úton juttatnak el a nyertesekhez a szervezők június elején. A pályázat részleteit az érdeklődők megtalálhatják az igazgatóság honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában