Tündérszépek 2021

2021.03.11. 16:20

Március 22-ig lehet szavazni a hölgyekre

A végéhez közeledik a Tündérszépek 2021 megyei selejtezője. Egy fontos határidő vasárnap már lejárt.

Teol.hu

Fotó: TEOL.hu

November végén indult útjára kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. népszerű szépségversenyének 2021-es kiírása. Azóta vártuk a 16 és 29 éves Tolna megyei hölgyek jelentkezését, hogy elkészítve – sok esetben első – profi fotósorozatukat, megmutathassuk azt a Tolnai Népújság és a TEOL.hu hírportál olvasóinak.

Február 15-e óta naponta közöljük a tündérek fotóit, s egyben várjuk kedves olvasóink szavazatait, akik már eddig is bőkezűen osztogatták a szívecskéket bájos versenyzőinknek. Vasárnap lejárt a nevezési határidő, és kedden tartottunk még egy utolsó fotózási napot a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok által biztosított vendégházban. Három bájos, fiatal hölgy, a bátai Sárközi Melinda, a bonyhádi Palkó Jázmin és a szekszárdi Tihanyi Renáta állt Mártonfai Dénes kamerája elé.

Újabb és újabb lányokat mutatunk be, és a Tolna megyei versenyben résztvevő tündérekre egészen március 22-ig adhatják le voksaikat. Az értékelést leadó olvasóink nemcsak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, ha részt kívánnak venni nyereményjátékunkon. Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie-mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

Borítóképünk: a szekszárdi Tihanyi Renátáról is elkészültek a fotók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában