születésnap

2021.06.10. 16:20

Kéty legidősebb lakóját köszöntötték

Szűcs Bence

Fotó: A szerző felvétele

Otthonában köszöntötték születésnapja alkalmából a falu legidősebb lakóját, a 95. életévét betöltő Kovács Gézánét. Csütörtökön délelőtt Gödrei Zoltán Kéty polgármestere és dr. Rózsa Éva, a község jegyzője autóba ültek, hogy felkeressék és méltó módon üdvözöljék a szépkorú Mári nénit.

- Minden évben a nyugdíjas nap alkalmával köszöntjük a falu legidősebb polgárait, de idén ez a rendezvény a korlátozások miatt elmaradt. Ezért úgy döntöttünk, hogy otthonában lepjük meg a születésnapját június 12-én ünneplő Mári nénit – szögezte le a polgármester.

Szép szavakkal és virággal köszöntötték a nyugdíjas hölgyet, további tartalmas és egészséges éveket kívánva. Fiatalos színvilágú csokor volt az ajándék, hiszen éppolyan lendületességgel és tenni akarással éli mindennapjait, mint a fiatalabb korosztály. Mári néni meghatódva fogadta a köszöntést és örömkönnyek között vette át az ajándékot. Elmondta, hogy számára sokat jelent a felkeresés, hiszen tudja, hogy nem feledkeznek meg róla és a családja mellett az önkormányzat dolgozói is minden évben felköszöntik őt.

Gödrei Zoltán hangsúlyozta, kiemelkedően fontos, hogy tiszteljük és szeressük idősebb embertársainkat, hiszen sokat köszönhetünk nekik.

Borítóképen: Gödrei Zoltán és dr. Rózsa Éva köszönti az ünnepeltet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában