Kikapcsolódás

2022.11.26. 06:00

TV-ajánló szombatra: Kutya egy sors

Életünk folyamán sok olyan sorsszerű találkozásban van részünk, amikor úgy érezhetjük egy ismeretlen láttán, mintha már évek óta ismernénk az adott személyt. Ez az érzés akár egészen váratlan pillanatokban is ránk törhet. 

F. E. B.

Ellenben sok olyan személy van, akik sokkal kedvesebbek számunkra, mint mások. Mondhatni kitüntetett helyet kapnak az életünkben. Ezekre a személyekre pedig elvesztésük után is sokat gondolunk, egyszer-egyszer mintha másban fedeznénk fel őket. Ilyen hangsúlyos szerepet kaphat egy kiskedvenc is az életünkben. 

Az „Egy kutya négy útja” című filmben pontosan egy ilyen történettel ismerkedhetünk meg. A főszereplő nem más, mint Bailey kutya, aki négy kutyaéleten át kíséri hűségesen szeretett gazdáját, Ethant (Dennis Quaid), majd Ethan unokáját, CJ-t. A kutyus boldogan él együtt családjával, Ethannel és feleségével, Hannah-val (Marg Helgenberger) a család farmján. Az eb csodás életét csak még jobbá teszi új játszópajtása, Ethan és Hannah unokája CJ (Kathryn Prescott). Sajnos a kislány elköltözik édesanyjával, és az ekkor már idős ebet arra kéri gazdája, hogy következő életében térjen vissza unokája életébe és vigyázzon rá. 

Az ő kalandjaikat követhetik nyomon „életeken át” a filmben, ma délután az RTL II tévécsatornán 16 óra 25 perckor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában