Ingatlanajánló

2022.12.18. 12:59

Egy év után, árengedménnyel is gazdát keres a kedvenc házunk Mözsön!

TEOL / Ingatlanbazár.hu

Fotó: Ingatlanbazár.hu

A csodás, Mözsön álló sváb parasztház részleteiről tavaly nyáron már írtunk ajánlónkban. Meglepődve tapasztaltuk tehát, hogy még mindig a megyei ingatlanpiacon hever a szépség. Ráadásul amellett, hogy a ház teljes bútorzattal és régiségekkel együtt eladó, még az ára is csökkent!

„Különleges lehetőség Tolna Mözsön, az M6-os autópálya lehajtójától 2-3 km-re, a Szekszárdi borvidéktől egy karnyújtásnyira. Eladóvá vált egy közel 1900 nm-es telken, végig oszlopos tornáccal rendelkező, klasszikus sváb parasztház. A ház 147 nm lakótérrel rendelkezik, gyönyörű utcafronti, felújított spalettákkal, 5 egymásból nyíló szobával, 1 fürdővel és 1 konyhával. A ház mellett pince, az udvaron két melléképület, egy garázs és egy féltetős fatároló van. 

A közelmúltban a Duna Televízió Ízőrzők című műsorában is láthattuk ezt a minden tekintetben egyedi ingatlant. Fontos kihangsúlyozni a teljes bútorzattal és régiségekkel együtt eladó, a tulajdonos csak a személyes tárgyakat és képeket tartaná meg. A házban ónémet, restaurált bútorok vannak zömében, valamint régiségkereskedésekből vásárolt tárgyak képezik a gyűjteményt. 

Folyamatosan karbantartott, részben felújított. Víz és villany a felújításkor korszerűsítve. A szennyvíz városi hálózatra kötve. A fűtés gázkonvektoros, 2 szobában épített kandalló, 1 szobában fatüzelésű kályha is van. Az ablakok dupla üvegesek, a belső üvegréteg hőszigetelt.Az utcai szobában újonnan hőszigetelt ablakok vannak. 

A Szekszárdi borvidék 8 km, Gemenc 15 km, Fadd-Dombori 8 km, Sárköz 8 km, Nagy Duna 8 km, Pécs 60 km. A környéknek köszönhetően széleskörű hasznosítása is lehet a jövőben a helyileg védett ingatlannak, hiszen vendégházzá alakítható a környék borturizmusa, kirándulási, kikapcsolódási lehetőségei és a vadászat miatt is. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában