Mai névnaposok

2023.01.28. 12:49

Boldog névnapot Karola, Károly nevű olvasóinknak!

Isten éltessen sokáig mindenkit, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk! (illusztráció, Shutterstock)

Január huszonnyolcadikán ünnepli Karola, Károly a névnapját, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Amadé, Amadea, Amália, Apollónia, Efraim, Etelka, Godiva, Karolina, Manassé, Manfréd, Manfréda, Petra, Tamás, Tomaj, Ágnes, Agnéta, Gréta, Péter, Margit nevű ismerőseiket is.

Karola eredete: latin-germán eredetű; jelentése: legény, fiú. Karola jelentése: A Karola név gyakorlatias személyiség kialakulását támogatja. Fontos számára az elismerés, amit legtöbbször meg is kap, hiszen munkáját mindig figyelmesen, felelősségteljesen végzi. Különösen a dolgok gyakorlatias része foglalkoztatja.

Minden tulajdonára vigyáz, tárgyai sokáig jó állapotban vannak, kiadásaira is nagyon ügyel. Jó érzéke van a matematikához. Érdemes olyan területen elhelyezkednie, ahol használhatja kimagasló koncentációs képességét, türelmét, minden részletre kiterjedő figyelmét. Mindenben, amit tesz, célszerűen és rendszerszerűen gondolkozik.

Károly eredete: 1. - magyar eredetű; jelentése: karvaly, turul; 2. - germán-latin eredetű; jelentése: legény, fiú. Károly jelentése: A Károly név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki nagyon szereti a természetet, és igyekszik minél több időt a szabadban tölteni, sőt olyan foglalkozást is találni magának ha erre módja van , amit a falakon kívül űzhet.

Fogékony az élet szépségeinek különféle megnyilvánulásaira. Nehezen fejezi ki magát, ami sokszor vezet félreértéshez. Bár mások könnyen hatással lehetnek rá, ezt nehéz észrevenni. Miközben igen nagy szüksége lenne rá, hogy szeressék, elfogadják és megértsék, viselkedése távolságtartó, amiért sokan hidegnek és barátságtalannak tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában