TV-ajánló

2023.01.26. 13:34

Everwood

M. I.

A kép illusztráció.

Ismét műsorra tűzte az RTL Klub az Everwood című amerikai sorozatot. A film helyszíne egy képzeletbeli coloradói kisváros, Everwood. A forgatási helyszín filmben megjelenített belvárosa valójában a utahi Ogdenben és Salt Lake Cityben található, míg a sorozat más részeit a kanadai Calgaryban forgatták. 

A főszereplő, dr. Andrew Brown zseniális idegsebész, de apaszerepben egyszerűen csődöt mond. Mikor azonban egy tragédia folytán egyedül marad két gyermekével, dr. Brown úgy dönt, hogy maga mögött hagyja Manhattan forgatagát, és családjával egy apró coloradói városba, Everwoodba költözik, ahol végre olyan életet élhetnek, amilyenről mindig is álmodtak. Az Everwood 23 részes első évadának középpontjában Andy (Treat Williams, ő játszotta a főszerepet a Hair című filmben is) és 15 éves fia, a nehezen kezelhető, de tehetséges Ephran (Gregory Smith) kapcsolata áll. 

Greg Berlanti producer elismert, élettel teli sorozatában Andynek Ephran és a 9 éves Delia (Vivien Cardone) nevelése közben kell beletanulnia a szülői szerepbe. Izgalmas problémafelvetések, frappáns humor és remek karakterek: ez Everwood, ahová újra és újra érdemes visszatérni. A film négy évadot ért meg, évadonként 22 epizóddal. 

Everwood, RTL Klub, 13.30 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában