Bál a Babitsban

2023.02.04. 21:03

Jogász, mérnök együtt ropta

Együtt báloztak szombat este a Magyar Jogász Egylet Tolna Megyei Szervezete és a Tolna Megyei Mérnöki Kamara tagjai.

Sz. Á.

Korábban, azaz 2020 előtt, mint az ismeretes, mindkét szervezet önállóan tartotta meg ezen nagy múltú és fokozott érdeklődést kiváltó rendezvényeit. – Mivel elég sok volt az átfedés a résztvevők között, úgy döntöttünk, hogy idén együtt szervezzük meg az eseményt – mondta el dr. Eszteri Zoltán, a jogász egylet vezetőségi tagja.

Együtt báloztak a jogászok és mérnökök (Fotó: Mártonfai Dénes)

Így tehát szombaton este a Babits Mihály Kulturális Központ az I. Jogász-Mérnök Bálnak adott otthont. Mintegy százötven vendég foglalt helyet az elegánsan megterített asztaloknál. Köztük Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke,  Palotásné Kővári Terézia, a Tolna Megyei Mérnöki Kamara elnöke, illetve dr. Nőt László, a Magyar Jogász Egylet Tolna Megyei Szervezetének elnöke.

A köszöntő beszédek után a Bartina Néptánc Egyesület fiataljai kaptak nagy tapsot nyitótáncukra. Ezt követően Juhász Diána és Kurkó József musical számokkal szórakoztatta a közönséget. Az est folyamán a talpalávalót a Joy Party Zenekar szolgáltatta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában