Köszöntés

2023.03.24. 07:55

Boldog névnapot kívánunk Karina és Gábor nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Köszöntse fel mai névnapos ismerőseit! (illusztráció, Shutterstock)

Március huszonnegyedikén a Karinák és a Gáborok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Adelmár, Almiréna, Alpár, Jella, Kapolcs, Kolumbán, Gábriel, Gabriella, Kata, Olivér, Ella, Simeon és Katalin nevű ismerőseiket is.

A Karina olasz eredetű név, jelentése: csinos nő. A Karina név barátságos, kedves személyiség kialakulását segíti. A Karinák alkotókészsége és és tehetsége a különféle művészeti ágakban kimagasló. Élvezik, sőt igénylik a minőséget, de nem mindig fektetik be a szükséges energiát ahhoz, hogy elérjék a kívánt színvonalat. Mások könnyen nyílnak meg nekik, de érzelmeiket erősen befolyásolja a környezetük.

A Gábor héber eredetű név, jelentése: Isten embere, Isten bajnoka. A Gábor név okos, gyors észjárás kialakulását segíti. A név viselői azonban gyakran gátlásosak, nehezen oldódnak, nehezen fejezik ki, hogy mit szeretnének. Sokszor félreértik őket, és ilyenkor magyarázkodás helyett inkább visszavonulnak. Magukban elemzik a világot, és mély megértés születik bennük az élet összefüggéseiről. Együttérzők, segíteni akarásuk időnként meglehetősen erőszakos.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában