Köszöntés

2023.06.29. 07:39

Boldog névnapot kívánunk Pál és Péter nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (Forrás: kedveslapok.hu)

Június huszonkilencedikén a Péterek és Pálok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Aliz, Orbó, Szalóme, Szulamit, Emma, Ivett, Kesző, Keve, Orbán, Urbán, Judit, Petra, Beáta, Aladár nevű ismerőseiket is.

Pál eredete: latin eredetű; jelentése: kicsi, kis termetű férfi. Pál jelentése: A Pál név a gyakorlati kérdésekben megmutatkozó alkotóképességet támogatja. A név viselőinek sok eredeti és praktikus ötletük van. Kedvelik mások társaságát. A külsőségek fontosak számukra, adnak a környezetükben élők véleményére. Stílusuk lenyűgözően hat másokra. Sokan bizalommal fordulnak hozzájuk, ők pedig nagyszerű tanácsokkal segítik a rászorulókat. Ugyanakkor maguk nem követik azon tanácsokat, amiket másoknak adnak. Gyakran túlságosan belefolynak mások életébe.

Péter eredete: héber-görög-latin eredetű; jelentése: kőszikla. Péter jelentése: A Péter keresztnév erős egyéniséget, függetlenséget, önbizalmat adhat viselőjének. Általában kezdeményezőkész, testmozgást kedvelő személyiség kialakulását segíti ez a név. A legkevésbé sem hajlandó meghajolni mások akaratának, meglehetősen keményfejű, kompromisszumra nem hajlandó. Őszintén hangot ad a véleményének bármely helyzetben, nem törődve azzal a határral, melyet átlépve mondandóját már inkább az érzéketlenség mint az őszinteség jellemzi.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában