Szórakozás

2023.07.20. 07:30

Változatos előadók várják a bulizókat a Plázson

Érkezik Curtis, majd másnap a Halott Pénz, mindeközben kihajózhatsz a Plázs bulihajójával. Szombaton pedig a Radio1 Summer Festival vár olyan neves külföldi fellépőkkel, mint Fedde Le Grand és Minelli, majd elrajtol négy helyszínen a Classic Fest is. Július 20-23. között is a Plázs felé mutat a buli iránytű.

Teol.hu

Fotó: Plázs_ hivatalos

Nem kell megvárni még a pénteket sem, a Plázson ugyanis már csütörtökön beindul a buli: a nagyszínpadon Curtis szövegel majd, előtte Essemm és 4Tress fűtik fel a hangulatot, míg az afterpartyról ezúttal is DR BRS gondoskodik a SzerelemCsütörtökkel, hogy belemozgasson mindenkit a hétvégébe.

Pénteken szólj anyunak, hogy a városban a Halott Pénz! A csapat rendszeres visszajárója a Plázsnak és minden alkalommal feledhetetlen koncertet adnak a Balaton partján, így most is ezt várhatjuk. Mindeközben folytatódik a Bahart x Plázs Boat Party is, ezúttal Metha-val (Be Massive) a fedélzeten hajózhatunk egyet, majd szokás szerint folytatódik a buli a Plázs Clubban a Be Massive dj-ivel: Dubecticuttal, Robert Makaival és WhoMannel. Ha péntek, akkor Metzker & Friends az Arénában! Metzker Viktória most a Tits Ganggel készül, azaz Yaminával karöltve veszik be a dj pultot, de szokás szerint Koósz Milán is beáll lemezeket pörgetni.

A részletesebb programot a likebalaton.hu oldalon találsz. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában