TV-ajánló

2023.12.07. 13:25

A Farmon rögös az út a sikerhez

Teol.hu

A kép illusztráció.

A Farm VIP legújabb évadában Demcsák Zsuzsa műsorvezető társaként igyekszik Zsolti gazda munkára bírni a celebeket, akik még nem tudják, mire is vállalkoztak valójában. Az, hogy a modern kor vívmányait maguk mögött kell hagyni, hogy kétkezi munkával kell biztosítsák maguknak az élelmet, és a családjuktól távol kell helyt álljanak, csupán a kezdet! Úgy kell csapatjátékosoknak lenniük, hogy közben egyéni céljukat sem veszítik szem elől, hiszen a főnyereményhez vezető út meglehetősen rögös és komoly mentális és fizikai kihívásokkal szegélyezett. 
Telefon, internet, hűtőszekrény, áram és vezetékes víz, csak néhány alapvető dolog, amivel biztos nem számolhatnak a verseny során a játékosok. A piros és sárga csapat botcsinálta gazdái gondoskodnak a rájuk bízott állatokról, kútból húzzák a vizet, és azon dolgoznak, hogy a különböző termelési feladatokban jól teljesítsenek, az így kapott előnyökkel pedig komfortosabbá tegyék a csapatuk életét. Az erőpróbák és ügyességi versenyek pedig arról döntenek, ki az, aki maradhat a Farmon, és tovább versenyezhet a milliós fődíjért. 
A piros színekben és a sárga színekben küzdő csapatok tagjai színészek, vállalkozók, különféle művészek. 

A Farm, magyar reality műsor, IV/12. rész, TV2, 19.55 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában