Köszöntés

2023.12.29. 13:32

Boldog névnapot Tamara, Tamás!

December 29-én a Tamarák és Tamások ünnepelnek.

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Fotó:

Tamara eredete: héber eredetű; jelentése: datolyapálma. Tamara jelentése: A Tamara név kellemes, könnyed, természetes személyiség kialakulását támogatja. Könnyen ismerkedik idegenekkel, kedveli a nagy társaságokat. Általában nem szeret sokáig egyedül lenni. Ügyesen, pontosan fejezi ki magát mind szóban, mind muzikálisan, de tanulni nem szereti sem a zenei, sem a bölcsészeti tárgyakat. Nem kedvel olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek komoly összpontosítást vagy kemény munkát igényelnek. Bár sok alkotó, találékony ötlete van, a halogatás is jellemzője, így nem mindig képes megvalósítani ötleteit.
Tamás eredete: arameus-görög eredetű; jelentése: iker; csodálatos. Tamás jelentése: A Tamás név különösen érzékeny, álmodozó személyiséggel ajándékozza meg meg viselőit. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandóak figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában