Köszöntés

2023.12.29. 13:32

Boldog névnapot Tamara, Tamás!

December 29-én a Tamarák és Tamások ünnepelnek.

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Fotó:

Tamara eredete: héber eredetű; jelentése: datolyapálma. Tamara jelentése: A Tamara név kellemes, könnyed, természetes személyiség kialakulását támogatja. Könnyen ismerkedik idegenekkel, kedveli a nagy társaságokat. Általában nem szeret sokáig egyedül lenni. Ügyesen, pontosan fejezi ki magát mind szóban, mind muzikálisan, de tanulni nem szereti sem a zenei, sem a bölcsészeti tárgyakat. Nem kedvel olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek komoly összpontosítást vagy kemény munkát igényelnek. Bár sok alkotó, találékony ötlete van, a halogatás is jellemzője, így nem mindig képes megvalósítani ötleteit.
Tamás eredete: arameus-görög eredetű; jelentése: iker; csodálatos. Tamás jelentése: A Tamás név különösen érzékeny, álmodozó személyiséggel ajándékozza meg meg viselőit. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandóak figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában