Köszöntés

2024.02.12. 08:58

Boldog névnapot kívánunk a Lídia és Lívia nevűeknek!

Boldog névnapot minden ünnepeltnek!

Teol.hu

Boldog névnapot!

Forrás: Shutterstock

Február tizenkettedikén a Lídiák és a Líviák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Bán, Eulália, Evelin, Lilla, Reginald, Modesztusz nevű ismerőseiket is.

Lídia eredete: görög eredetű; jelentése: az ókori Lídiából való nő. Lídia jelentése: A Lídia olyan személyiség kialakulását támogatja, akinek üzleti érzéke igen kifinomult. Fontos számára, hogy a maga ura legyen, mert csak így képes kihozni magából a maximumot. Kedveli, ha vezetői beosztásban helyezkedhet el, ritkán érzi magát jól, mint beosztott. Az anyagi siker nagy jelentősséggel bír számára, és ezért sokat is áldoz. Vigyáznia kell, hogy a karrierépítése nehogy a magánéletének és kapcsolatai minőségének rovására történjen.

Lívia eredete: latin eredetű; jelentése: ólomszínű, kékes. Lívia jelentése: A Lívia név független, gyakorlatias gondolkozású személyiség kialakulását segíti. Olyan emberét, aki nem csak kedveli az üzletet, de nagyon jó érzéke is van hozzá. Azért is fontos számára a szabadság és az önállóság, hogy ötleteit, elképzeléseit szabadon megvalósíthassa. Fontos számára az anyagi siker, és sok mindent képes feláldozni érte, de olykor érdemes újra átgondolnia, hogy mi képviseli számára a legnagyobb értéket.

Boldog névnapot kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában