Verseny

2024.04.18. 10:33

Szent György napi borünnep és aranyos borok kóstolója lesz

A Hegyközségi Tanács a 2024. évi Szekszárdi Borvidéki Borverseny ünnepélyes eredményhirdetését a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban tartja április huszadikán, szombaton. A megnyitó délelőtt fél tízkor kezdődik, majd következik az értékelés.

Brunner Mónika

A szombati szekszárdi eseményre várják a borokat szerető közönséget

Fotó: Makovics Kornél

A XXIII. Szent György-napi Borünnep, a Szekszárdi Borvidéki Borverseny eredményhirdetése 2024 elnevezésű rendezvénynek ad otthon a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ földszinti nagyterme szombaton. A megnyitó délelőtt fél tízkor kezdődik, ezután következik a szakmai értékelés.

Az ünnepélyes díjkiosztót délelőtt tíz órakor tartják. Átadják a „Szekszárd Város Bora 2024"és a „Szekszárdi Borvidék Legjobb Vörösbora" díjakat. A programban szerepel a Jövések könyvének felmutatása is. 

Az Aranyos Kóstoló című rendezvény délután három órakor kezdődik. Ez a Szekszárd Borvidéki Borverseny aranyérmes palackos borainak kóstolója, huszonegy borász hatvanhat tételét lehet megkóstolni. Az esemény este hat óráig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában