Ültetés

2023.12.01. 11:29

Nagyszabású fásítási program zajlott Gerjenben

Bár az időjárás nem volt a legideálisabb, de a lehetőség elől így sem szerettünk volna elugrani, így az elmúlt napokban vállalkoztunk a felajánlásból kapott közel 120 facsemete elültetésére – tette közzé az örömhírt közösségi oldalán Romhányi Károly. A gerjeni polgármester elmondta, külön öröm volt számára a felajánlás, hiszen az elmúlt években több fát is ki kellett vágni a veszélyességük miatt.

Gazsó Rita

Új fákat ültettek a gerjeni hivatal, játszótér, sportpálya mellé és a temetőbe

Forrás: Romhányi Károly

– Az interneten utána nézve a kapott fafajtáknak, amelyek között volt tatár juhar, virágos kőris, puszta szil és mezei juhar is, boldogan tervezgettem, hogy milyen szép természetes környezetet varázsolnak majd a hivatal előtti téren, a játszótéren, a sportpálya környékén, a temetőben és ennek érdekében hol legyen a pontos helyük – számolt be a részletekről.

Forrás: Romhányi Károly

A településvezető köszönetét fejezte ki a közfoglalkoztatási programban dolgozó kollégáinak,  valamint Máté Dénes igazgatónak a gyors hozzájárulásért ahhoz, hogy az általános iskola tanulói is besegíthettek a munkálatokba, ezzel megtapasztalhatták, ahogy fogalmazott: hogy jó a jövőbe tekintve megóvni a környezetüket.

Forrás: Romhányi Károly

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!