Köszöntés

2017.12.10. 17:00

Megköszönték a támogatóknak

Magas szinten tudja lebonyolítani rendezvényeit a város.

Balázs László, fotó: Makovics Kornél

A polgármesteri hivatal és a Babits Mihály Kulturális Központ évzáró szponzori fogadáson látta vendégül a nagyrendezvényeket támogató mecénásokat. Ács Rezső polgármester megköszönte a dotációt, a társadalmi felelősségvállalás szempontjából kiemelten fontosnak nevezte a vállalkozók támogatását, ennek köszönhetően a város magas szinten tudja lebonyolítani a programokat.

Zsikó Zoltán, a Babits ügyvezető igazgatója kiemelte, 2017-ben a központ 4144 rendezvényén több mint 371 ezer ember fordult meg. A vezető kiemelte az igazgatása alatt megvalósuló első nagy szabadtéri eseményt, a Márton-napi fesztivált, illetve azt, hogy az advent időszakában is kitárja kapuit a központ, elsősorban családoknak szóló programokat kínálnak. 2018-ról szólva Zsikó Zoltán elmondta, a civilekkel mindenképpen a párbeszéd megerősítésére törekszik, hiszen ők a különböző rendezvények mozgatórugói. A kulturális élet szerepelőivel egységes platform létrehozása a cél. Újdonság lesz nyáron a Vármegyeháza udvarán induló szabadtéri mozi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!