rendőrségi hírek

2019.02.06. 08:56

Kőrösi Tamás sportteljesítményét jutalmazták

TEOL

Fotó: TMRFK

A Magyar Rendészeti Sportszövetség minden évben díjazza azokat a rendvédelmi szerveknél szolgálókat, akik az adott évben kiemelkedő sportteljesítményt nyújtottak. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományából 2018-ban kiemelkedő eredményeket ért el Kőrösi Tamás rendőr őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Bátaszéki Autópálya Alosztályának vezetője – tette közzé megyei rendőr-főkapitányság. Kollégájuk a 2018-ban megrendezett BM Úszó Országos Bajnokságon 50 méter gyors úszásban 3. helyezést, míg 50 méteres mellúszásban 2. helyezést ért el. Kiváló teljesítményéért az országos rendőrfőkapitánytól a legjobb férfi úszó különdíját is átvehette.

A 2019. január 31-én a Budapesten megtartott díjátadó ünnepségen Kőrösi Tamás dr. Varga Péter rendőr dandártábornoktól, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnökétől vehetett át kitüntetést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában