biztonságos közlekedés

2019.05.08. 12:30

Sikeresen vizsgáztak a dombóvári diákok

A Dombóvári Rendőrkapitányság és a Dombó-CSIpSsz Egyesület közös baleset-megelőzési programja harmadik állomásához érkezett.

TEOL

Fotó: TMRFK

A Közlekedj biztonságosan elnevezésű, gyermekek közlekedéstudatos nevelését szolgáló programjának harmadik helyszínén – a dombóvári Móra Ferenc Általános Iskolában – tegnap, a délutáni órákban tartottak vizsgát a Dombó-CSIpSsz Egyesület és a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

A gyerekek a képzés részeként elméleti és gyakorlati oktatást kaptak a kerékpáros és a gyalogos közlekedés szabályairól. Megtanulhatták a közúti jelzőtáblák rájuk vonatkozó jelentéseit, a kerékpárok kötelező tartozékait, valamint a tömegközlekedési eszközökön utazás magatartási szabályait.

Fotó: TMRFK

A képzés végén a kisdiákok elméletben és gyakorlatban is bemutathatták KRESZ- és kerékpáros ügyességi tudásukat, melynek során mind a tíz résztvevő sikeres vizsgát tett.

Fotó: TMRFK

A program végén minden résztvevő bizonyítványt, fényvisszaverős karperecet és kerékpáros lámpa szettet kapott ajándékba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában