segítségnyújtás

2019.06.21. 12:30

Emberségből kitűnőre vizsgáztak a rendőrök

A bonyhádi körzeti megbízottak egy 95 éves idős asszonynak segítettek a 30 fokos hőségben.

TEOL

Fotó: TMRFK

Mindig fontos a segítségnyújtás, de a napjainkban tapasztalható párás kánikulában többen lesznek rosszul a hőségtől, leesik a vérnyomásuk, elszédülnek; különösen az időseknek, kismamáknak lehet szüksége segítségre, ezért fontos, hogy figyeljünk egymásra. Ha látjuk, hogy valaki nincs jól, kérdezzük meg, mit tehetünk érte.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság három egyenruhása – Millei Richárd rendőr főtörzsőrmester, Széles Zsolt rendőr főtörzsőrmester és Radó Roland rendőr százados – járőrözött 2019. június 20-án a városban, amikor látták, hogy egy idős hölgy nehézkesen megy az utcán. A rendőrök azonnal az asszony segítségére siettek, aki elmondta, hogy 95 éves, bevásárolni indult, de a nagy melegben nehezére esik a járás. Munkatársaink segítettek a néninek bevásárolni, ezt követően pedig az idős asszonyt haza is vitték – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóközleményében.

A 95 éves Kati néni könnyeivel küszködve köszönte meg a rendőröknek az önzetlenséget. Emberségből mindhárman kitűnőre vizsgáztak, jó példát mutatva tettükkel mindenki számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában