Rémhír terjed

2019.10.04. 10:30

Nem rabolnak gyermekeket Tolna megyében

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt napokban érkezett megkeresés a Facebookon terjedő hírről, miszerint egy szürke, rendszám nélküli kisbusz iskolás gyerekeket állít meg, próbál elrabolni, elcsalni Faddon. A korábban már cáfolt rémhírre a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság újabb közleményben reagált.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A hírrel kapcsolatban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki: A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon valamint helyi szerveinél 2019. október 3-ig nem indult büntetőeljárás olyan ügyben, mely szerint akár Faddon, akár más Tolna megyei településen „szürke rendszám nélküli kisbusz iskolás gyerekeket állít meg, próbál elrabolni, elcsalni”!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén sem bejelentés, sem feljelentés nem volt hasonló jellegű cselekmények elkövetésének gyanúja miatt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy amennyiben hasonló jellegű cselekményről bárkinek tudomása van, akkor kérjük, hogy a 112-es vagy 107-es segélyhívószámon vagy a 06/74 501-100-as telefonszámon haladéktalanul értesítse a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában