lépcsőfutó bajnokság

2019.10.04. 15:30

Védőfelszerelésben rohantak felfelé

Hanol Erzsébet

Teljes védőfelszerelésben, légzőkészülékben, acélpalackkal a hátukon futottak fel a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületének huszonkettedik emeletére a 20. Lépcsőfutó Országos Bajnokság résztvevői, köztük Tolna megyei indulók.

Rácz Andrea a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, Csire József, Kosaras Máté, Kovács János Bence és Szuprics Ferenc pedig a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságot képviselte a megmérettetésen, és ért el remek eredményt. Rácz Andrea és Szuprics Ferenc egyaránt negyedik helyen végzett a kategóriájában, a vegyes párosok között pedig a második helyet szerezték meg. Szuprics Ferenc egyéniben, az abszolút összesítést tekintve a tizenhatodik lett, míg a Csire József, Kovács János Bence páros a tizenegyedik.

A versenyt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Magyar Tűzoltó Szövetség szervezte, és több mint százhatvan nevezője volt – tájékoztatott Boros Brigitta szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában