rendőrségi hírek

2020.04.27. 12:20

Kiváló szakmai munkájukat ismerték el

Cser Attila főtörzszászlós és Noé Attila törzszászlós lett az Év Tolna Megyei Rendőre. Kissné Szalai Ilona pedig az Év Tolna Megyei Rendészeti Alkalmazottja.

Ihárosi Ibolya

Forrás: police.hu

A Tolna Megyei Év Rendőre kitüntető címet az idei évben ketten, Cser Attila rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője és Noé Attila rendőr törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság balesetvizsgálója érdemelte ki. A Rendőrség Napja alkalmából ezt a címet azok kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen fegyelmezetten látják el.

Cser Attila rendőr főtörzszászlós 28 éve szolgál a rendőrségen. Ennek jelentős részét a közlekedésrendészeti szakterületen töltötte, 2006 óta helyszínelő és balesetvizsgálóként dolgozik. Munkájával kiemelkedő színvonalon járul hozzá az alosztály előtt álló követelmények végrehajtásához. Szakmai tudása és elméleti felkészültsége átlag feletti, rendőri intézkedése során udvarias, határozott, tevékenységét a szakmai intelligencia jellemzi. Kollégáival és munkatársaival kapcsolatát a szakmai és emberi tisztelet, a megbecsülés, a korrekt együttműködés, a bajtársiasság és az önzetlen segítségnyújtás jellemzi. Rendszeresen bővíti szakmai ismereteit és általános műveltségét. A szakterületét érintő jogszabályokat kiemelkedően ismeri, a változásokat nyomon követi.

Cser Attila (Fotó: police.hu)

Noé Attila rendőr törzszászlós közel huszonegy éve rendőr, kezdetben a Tamási, majd 2005 óta a Bonyhádi Rendőrkapitányságon teljesít szolgálatot. Balesethelyszínelőként 2007-ben kezdett dolgozni, azonban több mint 10 éve balesetvizsgálói feladatokat lát el. Noé Attila egyedül végzi a közlekedési bűncselekmények vizsgálatát, ezen felül feladata a közigazgatási hatósági ügyek feldolgozása is. Munkája minőségére rendkívül igényes, ezért azt a mindenre kiterjedő pontosság és rendszer jellemzi. A közlekedési ügyekben folytatott eljárásai szakszerűek, jogszerűek, alaposak.

Noé Attila (Fotó: police.hu)

Szabadidejében megszállott futó, számtalan maratoni és félmaratoni távval a háta mögött. Évek óta dobogós eredményeket érnek el a BM futó válogatottal különböző versenyeken. A szakterületén szerzett tapasztalatait, tudását mentorként adja át a fiatalabb rendőri állomány részére. Munkatársai szakmai kérdésekben akár munkaidőn kívül is bizalommal fordulnak hozzá.

Ugyancsak a Rendőrség Napja alkalmából az idei évben először adták át Az Év Tolna Megyei Rendészeti Alkalmazottja kitüntető címet. Az elismerést az a rendészeti alkalmazott kaphatja meg, aki kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytat és szolgálatát példaértékűen fegyelmezetten látja el. A kitüntetést Kissné Szalai Ilona, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa érdemelte ki.

Kissné Szalai Ilona (Fotó: police.hu)

Kissné Szalai Ilona csaknem 33 éve dolgozik a rendőrség állományában. Pályafutását gyors- és gépíróként kezdte. 2011-től a kapitányságvezető közvetlen alárendeltségébe tartozó előadói feladatokat végzi. Több mint 30 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően munkatársainak is rendszeresen segítségére van. Munkája iránt nagyfokú elhivatottságot érez, a rábízott feladatokat pontosan, határidőre, nagy szakértelemmel teljesíti. A kapitányság rendezvényeinek megszervezésében és végrehajtásában rendkívül nagy szerepet vállal. A Tamási Rendőrkapitányság nyugdíjas kollégáit összefogó Tamási Nyugdíjas Rendőr Egyesület adminisztrációs munkájában és szervezői feladatok ellátásában is rendszeresen közreműködik. Munkatársaival kapcsolata példaértékű, tisztelik a tudását, szakmai tapasztalatát és lendületét, amellyel hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság összetett ügyviteli munkájának kiemelkedő szinten történő értékeléséhez, tájékoztatta lapunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóirodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában