baleset

2020.05.29. 14:12

Halálos baleset történt a 6-os főúton Paksnál – Frissítve! (videóval)

TEOL

Forrás: Facebook/TMRFK

Letért az úttestről egy személyautó a 6-os főút Paks és Dunaszentgyörgy közötti szakaszán – tette közzé a katasztrófavédelem. Az esethez a paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével megkezdték egy ember kiszabadítását a járműből. A helyszínre mentők is érkeztek.

Fotó: Facebook/TMRFK

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, egy fekete Volkswagen közlekedett a 6-os számú főúton, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról, és az árokba hajtott, majd egy kerítést is kidöntött. A sofőr a helyszínen életét vesztette. A főúton közlekedők az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra számíthatnak.

Frissítés!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a Volkswagennel Paks irányából Szekszárd irányába közlekedő dunaszentgyörgyi férfi egy másik autó előzésébe kezdett, azonban elveszítette uralmát a járműve felett, és letért az útról. A bal oldalon levő árokba hajtott, ahol belecsapódott egy kerítésbe. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában