rendőrségi hírek

2020.05.24. 10:20

Prostitúció céljára adta ki paksi házát

A rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy paksi család három tagjával és egy ismerősükkel szemben folytattak prostitúció elősegítése miatt.

TEOL

Forrás: TMRFK

Fotó: illusztráció

Több hónapos nyomozás előzte meg azt az akciót, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai hajtottak végre 2019. június 20-án – mint arról korábban beszámoltunk. A gyanújuk szerint egy paksi nő, a városban levő házát prostitúció céljára adta bérbe, az ehhez kapcsolódó teendőkbe – a prostituáltak fogadása, a pénz átvétele a bérlőktől – bevonta fiát, menyét és egy szintén paksi ismerősét is.

A rendőrök az eljárás során mind a négy személyt gyanúsítottként hallgatták ki prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az ügyben a paksi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészséghez – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában