baleset

2020.05.08. 12:25

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Várdombon

TEOL

Forrás: TMRFK

Személyi sérüléses baleset történt május 8-án 11 óra 30 perckor Várdomb belterületén. Eddig ismeretlen körülmények között egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött. A balesetben egy személy megsérült.

A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcák felé lehet, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A katasztrófavédelem közleménye szerint kidöntött egy villanyoszlopot egy gépkocsi Várdombon, az 56-os főút Kossuth utcai szakaszán. A járműben csak a vezetője utazott. A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, a mentőket és az áramszolgáltató szakembereit is a helyszínre várják.

Frissítés!

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást és félpályán megindult a forgalom az 56-os számú főúton, Várdomb belterületén. Az érintett szakaszon rendőri irányítás mellett, váltakozó irányból engedik a forgalmat.

Fotó: TMRFK

Frissítés!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, az elsődleges adatok szerint a balesetben a gépjármű vezetője könnyebben megsérült. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában