elismerés

2020.06.14. 18:06

Ügyészek vehettek át kitüntetést

Ihárosi Ibolya

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az ügyészség napja alkalmából Tillné dr. Lozsányi Ildikót, a Tolna Megyei Főügyészség ügyészét Magyar István-díjban részesítette dr. Polt Péter legfőbb ügyész. Ez a díj annak az ügyészségi alkalmazottnak adományozható, aki szakmai munkáját hivatástudattal és tartósan magas szakmai színvonalon végzi.

Eredményes Munkáért Oklevéllel ismerte el dr. Zelenák Melinda paksi járási ügyészségi ügyész, dr. Mándi Zoltán bonyhádi járási ügyészségi ügyész, valamint György-Dávid Hajnalka főügyészségi tisztviselő hosszú ideje kiemelkedő szorgalommal és lelkiismeretesen végzett munkáját Himmelné dr. Ökrös Mária Magdolna megbízott Tolna megyei főügyész. A járványhelyzet miatt a díjakat a megyei főügyész szűk körű ünnepség keretében adta át a kitüntetetteknek.

Mint ismeretes, az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének, és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991 óta minden év június 10-én ünneplik Magyarországon az ügyészség napját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában