rendőrségi hírek

2020.09.01. 21:05

Újraélesztést végzett el egy rendőr Tevelen

Tolna megyei KMB-s mentette meg annak a 26 éves férfinek az életét, aki rendőri intézkedés közben lett rosszul.

TEOL

Forrás: TMRFK

Dékány Ferenc rendőr főtörzsőrmester, a Bonyhádi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja szeptember 1-jén nem sokkal 17 óra után ellenőrzött egy helyi lakost Tevel központjában. A 26 éves férfi fulladni kezdett, életfunkciói megszűntek. Kollégánk azonnal megkezdte az újraélesztést, majd a mentők kiérkezéséig folytatta a mesterséges lélegeztetését a férfinek, akit állapotának stabilizálása után helikopterrel kórházba szállítottak, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

[embed]]

Frissítés!

Komoly riadalmat okozott a településen, hogy kedden este mentőhelikopter szállt le a helyi futballpályán. Nem sokkal később kiderült, hogy egy, a helyi körzeti megbízott által újraélesztett fiatalembert szállított kórházba.

Időközben a kórházba szállított férfi háza előtt több rendőrautó is leparkolt, körbeszalagozták a helyszínt, a bámészkodók pedig ellepték a környéket. Több teória is szárny­ra kapott, a többség szerint drogtúladagolás lehetett a háttérben, de ezt az értesülést a rendőrség érdeklődésünkre nem erősítette meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában