rendőrségi hírek

2021.04.12. 16:02

Egy tamási férfi rabolhatta ki a pécsi trafikot (videó az elfogásról!)

Egy férfi egy késsel a kezében követelte a bevételt az egyik pécsi dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült.

TEOL

Mint arról Baranya megyei testvérlapunk, a BAMA.hu is beszámolt, egy férfi ez év március 24-én 18 óra 40 perc körül Pécsett, a Petőfi utcában bement egy dohányboltba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök a rablásnál használt kést, valamint az elkövető felsőruházatát a helyszín közelében egy szemeteskukában megtalálták, és lefoglalták.

Beazonosítását követően a rendőrök április 10-én este a lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit. Előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként. A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók egy tetőtéri szoba falán több olyan kézzel írt papírlapot is találtak, amelyek tartalma egyértelműen arra utalt, hogy a férfi Pécs területén további bűncselekményeket akart elkövetni.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság – számolt be az ügy fejleményeiről a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában