Rendőrségi hírek

2021.12.24. 10:28

Hárman sérültek meg egyetlen nap

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén december 23-án egy súlyos sérüléses és öt anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Kilenc főt fogtak el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, nyolcan pedig illegálisan tartózkodtak Magyarország területén. A szolgálatban levő állomány tagjai hat szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy sofőrnél lett pozitív. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Egy Peugeot vezetője közlekedett december 23-án a nem sokkal dél előtt az 5113-as úton Decs irányából Sárpilis irányába. A szlovák nő figyelmét elvonta az általa használt mobil navigációs eszköz, ezért letért az útról. Amikor ezt észlelte ellenkormányzott, áttért a bal oldali forgalmi sávba, majd az út melletti árokba sodródott, ahol egy fának csapódott. A balesetben ketten súlyosan, egy fő pedig könnyebben sérült meg. 

Hárman sérültek a fának ütközött Peugeot-ban. (Forrás: TMRFK)

A bátaszéki rendőrök december 23-án 18 óra 20 perckor ellenőriztek egy cseh rendszámú kisbuszt az M9-es autóúton Bogyiszló térségében. A kocsit egy 31 éves ukrán férfi vezette, aki 8 illegális migránst szállított. A külföldiek személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták, négyen szírnek, négyen pedig indiainak vallották magukat. Az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A 31 éves sofőrrel szemben embercsempészés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. Gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában