Utasból gyanúsított

2022.02.23. 12:54

Buszsofőrre támadt egy férfi Pakson

Pakson bántalmazott buszsofőrt egy volt utasa kedden, a forgalmistát is megfenyegette, leköpte.

TEOL

Bejelentést tett a rendőrségre a paksi buszpályaudvar forgalmistája, mert egy fiatal, általa látásból ismert férfi február 22-én délután fél kettő körül bement a forgalmi irodába. Ott fenyegetőzött, a maszkját nem volt hajlandó felvenni, majd leköpte az ott dolgozó alkalmazottat. Később a pályaudvaron is kötözködött több ott várakozóval, ekkor telefonált a bejelentő a rendőrségre.

Végül egy buszsofőrrel került szóváltásba az agresszív fiatal, mert nem engedte fel a járaton kívüli buszra, hogy megkeresse ott felejtett pénztárcáját. A vita során rángatta, majd egy alkalommal ököllel megütötte a 63 éves gépkocsivezetőt, aki meg is sérült. A férfinak korábban is volt már nézeteltérése a Volán dolgozóival. 

Az egyenruhások elfogták a 24 éves németkéri férfit, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ahol részben beismerő vallomást tett. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányságon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folytatják a nyomozást – olvasható a www.police.hu rendőrségi portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában