Kék hírek

2022.03.16. 08:50

Őzbakok okoztak kárt az autóban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén március 15-én két anyagi káros baleset történt, az egyik vadelütés, a másik parkolói koccanás volt.

TEOL

Őzbak futott az autó elé. (Fotó: TMRFK)

Anyagi káros baleset történt március 15-én 18 óra 30 perc körüli időben a 6507-es számú úton, ahol egy férfi közlekedett egy Ford teherautóval Szakcs irányából Lápafő irányába. A 9+95 méterszelvényhez érve neki balról a bokros részről váratlanul kifutott két őzbak. Az egyik a kocsi bal első sarokpontjának, a másik a bal hátsó ajtajának ütközött. A balesetben anyagi kár keletkezett.
 

Az egyenruhások a tegnapi napon két főt fogtak el, egyikük ellen körözés volt érvényben, a másikat tetten érték bűncselekmény elkövetése során. Továbbá előállításra került még hat személy, közülük ketten bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, hárman mintavételre egy férfi pedig elzárással büntethető szabálysértés miatt. A szolgálatban levő állomány tagjai egy büntető, - és öt szabálysértési feljelentést tettek. A rendőrök egy biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda három esetben mutatott pozitív értéket.

(Fotó: TMRFK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában