Baleset

2022.09.15. 07:50

Áthajtott a szalagkorláton az M6-oson

Tolna megye útjain 2022. szeptember 14-én egy könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó baleset történt 2022. szeptember 14-én pár perccel 14 óra előtt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. Egy 63 éves pécsi nő közlekedett autóval, amikor eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és a 108 kilométerszelvény közelében letért a töltőállomás kihajtójának irányába. A kihajtó és a pályatest kereszteződésénél lévő szalagkorláton áthajtva több jelzőtáblának nekiütközött a füves területen, majd árokba hajtott. A sofőr könnyebben megsérült.

Mint azt munkatársunk a helyszínen a karambol után látta, a balesetet szenvedő, alaposan összetört autó pont ott állt meg, ahol évek óta ki van állítva egy másik összeroncsolódott autópálya-karbantartó autó, hogy felhívja a figyelmet a közutas balesetekre. A mementó ezúttal nem volt elég...

Szekszárdon két esetben tolatási manőver során történt koccanás, Dombóváron egy parkoló autó visszapillantó tükrét törte le egy mellette elhaladó kocsi.

A rendőrök szerdán négy főt állítottak elő,  tíz szabálysértési feljelentést tettek és két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában