Felhívás

2022.09.29. 11:06

Eltűnt Miklós Amanda Dzsenifer

A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik az eltűnés ügyében - értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat Miklós Amanda Dzsenifer eltűnése kapcsán. A 16 éves lány, aki a szekszárdi gyermekotthon lakója, még a nyár elején távozott lakhelyéről, azóta tartózkodási helye nem ismert, életjelet nem ad magáról. Miklós Amanda Dzsenifer körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, középhosszú, barna hajú, szeme kék. Eltűnésekor fehér pólót, farmert és fekete cipőt viselt.

Fotó: police.hu
 

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöld számán vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában