Forgalomkorlátozás

2022.09.02. 07:15

Kigyulladt egy teherautó, lezárták az M9-est Tolnánál

Kigyulladt egy kamion pótkocsija az M9-es autóút 6-os kilométerszelvényénél Tolna térségében, a bogyiszlói lehajtó előtt - értesült portálunk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Kigyulladt egy étolajat szállító teherautó pótkocsija 2022. szeptember 2-án 6 óra 18 perc körüli időben az M9-es autóút 6-os kilométerszelvényében. A tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat. Az oltás idejére az út teljes szélességében lezárva, a rendőrök a forgalmat Bogyiszló irányába terelik.

A szekszárdi és a paksi hivatásos, valamint a tolnai önkormányzati tűzoltók érkeztek az esethez, négy vízsugárral már körülhatárolták a tüzet. A bajai hivatásos tűzoltók vízszállítója is elindult a helyszínre, ahol az egységek teljes útlezárás mellett dolgoznak.

Frissítés (9:00-kor):
A szekszárdi, a bajai és a paksi hivatásos, valamint a tolnai önkormányzati tűzoltók négy habsugárral megfékezték a tüzet. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában