Sikeres kutatás

2022.10.20. 17:30

Épségben került elő az eltűnt fiatal

Október 19-én este, 19 óra körül érkezett jelzés a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjából, melyben Földespusztára kérték a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület segítségét egy eltűnt fiatal keresésében.

TEOL

Forrás: Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület

A felkérést követően 30 percen belül hat fővel és technikai eszközökkel, valamint három személykövető kutyával indultak el az egyesület önkéntesei a megadott helyszínre, ahol a rendőrökkel és a családtagokkal folytatott megbeszélést követően a rögzített szagmintáról indították el kereső kutyáikat.

A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület közösségi oldalán közzé tette posztjából kiderül, hogy a hosszú kilométereken keresztül vezetett nyom miatt – a pontosítások és kizárások érdekében – minden kutyánknak jutott feladat. Az egész éjszakás keresés és a sok megtett kilométer nagyon megterhelő volt a feladatban résztvevő rendőrök, polgárőrök és természetesen az egyesület sokat próbált tagjai számára is, de a reggeli órákra a keresett „gyermek” épségben megkerült – olvasható a SZKME közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában