Bűncselekmény

2022.11.09. 10:40

Benzinnel megy az, nem jogsival

Az autót vezető férfinek sosem volt jogosítványa és a bíróság a vezetéstől is eltiltotta korábban. Az autó tulajdonosa csak utas volt, de vezetői engedéllyel ő sem rendelkezik.

TEOL

Képünk illusztráció. (Foró: MW)

Kedd délelőtt fél 12 körül a 6507-es út 2-es kilométerszelvényében igazoltattak a dombóvári rendőrök egy 21 éves szakcsi férfit, aki Suzukival közlekedett Szakcs irányából Kocsola irányába – írja police.hu.

A férfiról kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik és őt a bíróság jogerősen eltiltotta a vezetéstől. Az autó tulajdonosa utas volt, de vezetői engedéllyel ő sem rendelkezik. Elmondta, arról is tudott, hogy az autót vezető férfit eltiltották és vezetői engedélye sosem volt.  A sofőrt előállították, mivel bűncselekmény elkövetésén érték tetten, a tulajdonos ellen pedig szabálysértési feljelentést tettek a vezetés tiltott átengedése miatt.

Balesetek

Személyi sérüléses baleset történt kedden reggel Gyönkön. Az esetről itt írtunk részletesen. Szekszárdon pedig egy gyalogost ütöttek el egy zebrán. A részletekről ide kattintva tudhat meg többet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában