Végzetes baleset

2022.11.14. 15:01

Faddi tragédia: szívszorító üzenettel búcsúzott el Marianntól két lánya

Címkék#balesetek

Egy kanyarban sodródott le az útról, majd egy fának csapódott egy 47 éves faddi asszony kocsija. Mariann kirepült az autóból, és azonnal meghalt. Ismerősei szívszorító szavakkal búcsúznak tőle.

TEOL

Forrás: Police.hu

Mint azt a TEOL.hu megírta, egy 47 éves nő Faddtól Tolna irányába autózott, amikor szombaton egy kanyarban autójával kicsúszott a 14-es kilométerszelvénynél. Először a jobb, majd a bal oldali padkának sodródott, aztán a bicikliút felett átpördülve egy fának csapódott és kizuhant a kocsiból. A nő azonnal meghalt.

„Szörnyen össze volt törve a kocsi”

A baleset után gyorsan értesítették a mentőket és a rendőröket, azonban az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni, a helyszínelés is órákig zajlott, csak a délután folyamán lehetett megnyitni az utat teljes szélességében. Egy arra autózó elmondta, hogy az autó borzalmasan összeroncsolódott.

- Amikor lefele, a bicikli út alá néztem, akkor láttam meg a roncsot. Ott hevert felborulva. A szívem is összeszorult, mert úgy össze volt törve az az autó, hogy bár nem láttam már, hogy kit vittek el, biztos voltam benne, hogy az vagy meghalt, vagy életveszélyben van - mesélte a Borsnak egy arra járó szemtanú. 

- Csúszhatott az út, vagy lehetséges, hogy rosszul mérte be a kanyart, nagyon sajnálom, ami történt - vélekedett a szemtanú.

Összetörtek a szerettei

A kocsit egy faddi asszony, a 47 éves F. Mariann vezette. Ismerősei összetörtek, mikor megtudták, mi történt vele. 

Mariann fantasztikus asszony, imádta a lányait, mindig mosolygott és mindenkihez volt egy kedves szava, és szívből tudott nevetni és örülni, ritka az ilyen ember. Szörnyű, hogy nem látom többet a nagy mosolyát!

– mondta szomorúan Mariann egyik ismerőse. 

Nagyon szerette a gyerekeit, amennyire én tudom, nagyon szoros volt a kapcsolatuk, és nagyon büszke is volt rájuk. Bele sem merek gondolni, mit érezhetnek most, nagyon sok erőt kívánok nekik

- mondta. Az asszony két lánya szívszorító üzenettel búcsúzott anyukájától a közösségi oldalán: 

Drága Ancim, az az űr, amit itt hagytál, felfoghatatlan és a fájdalom elviselhetetlen. Örökké a szívünkben élsz!

Mariann mindig biztonságosan vezetett

Mint mondták, a kétgyermekes családanya mindig ésszel vezetett, nem értik, hogyan történhetett az a baleset.

Nem volt az a száguldozós fajta ember, inkább biztonságosan vezetett. nem tudom elképzelni, mi történhetett. Lehetett bármi, egy csúszós út, egy hirtelen mozdulat vagy egy technikai hiba is

- vélekedtek az összetört ismerősök. Egyelőre azonban pontosan nem tudni, mi okozta a tragédiát, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet és annak körülményeit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában