Három meg három egyenlő hat

2022.11.22. 10:57

Két triót is drogfogasztáson kaptak a hétvégén Szekszárdon

Az elmúlt hétvégén két, három fős társaság is lebukott Szekszárdon, mindannyian valamilyen drogot fogyasztottak - értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Forrás: police.hu

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka, kevéssel éjfél után igazoltattak a szekszárdi járőrök egy autóval közlekedő társaságot. A sofőr és utasai is gyanúsan viselkedtek. Az alkoholszonda negatív eredményt mutatott, de a bódultság jelei miatt az utasteret átvizsgálták az egyenruhások. Előkerült több olyan eszköz, mely valamilyen „tiltott szer” fogyasztására utalt. A kocsi 53 éves sofőrjét, valamint 28 éves nő és 33 éves férfi utasát is előállították mintavételre, mely pozitív eredményt hozott, így mindhármukat kihallgatták.

Vasárnap este 23 óra körüli időben szintén egy autóban ülő „triót” igazoltattak Szekszárdon a járőrök. A fiatalok zavartan viselkedtek és a klinikai tünetek alapján felmerült a „tudatmódosító” szer használatának gyanúja. A ruházatuk átvizsgálása során egyikük övtáskájából kis tasakok kerültek elő, egyikben fehér por, míg egy másikban zöld növényi törmelék volt. A két 20,- és egy 18 éves férfi elismerte, hogy fogyasztott előző este folyamán az "anyagból". Őket előállították mintavételre, majd tanúként hallgatták ki.

Mindkét ügyben kábítószer birtoklás vétsége miatt indult nyomozás. Az eljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányságon szakértők bevonásával folytatódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában